„Jeep Wrangler Islander“

Po daugiau nei 20 metų, į „Jeep“ gamą sugrįžo unikalus „Islander“ modelis. Pagrindinis „Islander“ bruožas – tai paplūdimio temos stilius ir nuleidžiamas stogas.

Ribotos serijos „Islander“ versija galima su „Wrangler“ ir „Wrangler Unlimited 4x4“ modeliais ir yra gaminama pagal „Wrangler Sport“ modelio platformą. „Jeep Wrangler Islander“ dažomas išskirtine spalva, automobilio variklio dangtį puošia „Jeep Tiki“ atvaizdas su koordinatėmis.

Automobilis papildomai aprūpintas šoniniais slenksčiais ir Sparkle Silver Moab 17 colių aliuminio ratlankiais su P245/75 R17 OWL padangomis. Automobilio salone – tamsiai pilkos „Islander“ sėdynės su melsvos spalvos įsiuvais, mėlynomis siūlėmis ir išsiuvinėtu „Jeep Tiki“ logotipu ant sėdynių atlošų. Mėlynos siūlės taip pat puošia oda aptrauktą vairą ir guminius Mopar® grindų kilimėlius, papildančius paplūdimio temą.

Jeep Wrangler Islander

„Jeep Wrangler“ ir „Jeep Wrangler Unlimited“

Pagrindinėse Europos rinkose „Jeep Wrangler“ papildomai siūlo priešrūkinius žibintus, didelius saulės skydelius su veidrodžiais bei kompasą ir išorės temperatūros jutiklį. Dabar naujoji patobulinta Sunrider® medžiaginio stogo sistema leidžia dar paprasčiau atidaryti ir uždaryti stogą. Be to, medžiaginis Sunrider® stogas turi stoglangio ir pilno nuleidimo galimybę, taip pat siūlomas ir Jeep Freedom Top® trijų dalių metalinis stogas.

Visuose „Jeep Wrangler“ modeliuose medžiagines sėdynes pakeitė vinilo sėdynės. Naujas odines sėdynes galima pasirinkti Sahara ir Rubicon modeliuose. Dyzelinis 2,8 litrų CRD variklis išvysto 130 kW (177 AG) galią ir 410 Nm sukimo momentą bei standartiškai komplektuojamas su NSG370 šešių pavarų mechanine pavarų dėže.

„Jeep Grand Cherokee“

Nuo 1992 metų, kai buvo pristatytas pirmasis „Jeep Grand Cherokee“ modelis, jis iš pagrindų pakeitė visureigių rinką ir pelnė daugybę apdovanojimų visame pasaulyje.

Gamintojų teigimu, siekiant patenkinti reikliausių klientų poreikius, siūlomas Overland Executive modelis su Dark Slate minkštomis odinėmis sėdynėmis, Mopar durų slenksčiais ir 18 colių BBS ratlankiais. Galingas ir ekonomiškas 3,0 litrų V6 dyzelinis variklis išvysto 160 kW (216 AG) galią ir 510 Nm sukimo momentą.

„Jeep Cherokee“

Jeep Cherokee klientams siūlo išskirtinį Jeep Sky Slider pilnai atidaromą brezentinį stogą. Sky Slider stogas vienu mygtuko paspaudimu gali būti atidaromas atskiromis dalimis: atidarant priekį, pilnai atidarant arba paliekant iš dalies atvirą gale. 2,8 litro CRD turbo dyzelinis variklis išvysto 130 kW (177 AG) ir 460 Nm sukimo momentą. Jeep Cherokee diegiama Selec-Trac II® keturių varomų ratų sistema. Selec-Trac II sistema geli veikti 2WD, 4WD Auto, 4WD Low ir Neutral rėžimais. Galinių ratų 2WD rėžimas skirtas kasdieniam ekonomiškam važiavimui.

„Jeep Patriot“

Kompaktiškas „Jeep Patriot“ vartotojams siūlo gausų įrangos pasirinkimą, modernias saugumo sistemas, universalų saloną ir ekonomiškus dyzelinius variklius. Vairuotojo ir keleivių patogumui diegiamos moderniausios sistemos: Uconnect Navigation su balso komandomis, Uconnect Multimedia su lietimui jautriu ekranu, iPod® kontrolė, devynios Boston Acoustics aukščiausios klasės garso kolonėlės ir laisvų rankų įranga Uconnect.

Visureigis siūlomas su 2.0 litrų turbo dyzeliniu varikliu, išvystančiu 140 AG ir 310 Nm sukimo momentą. Siekiant užtikrinti „Jeep“ bekelės galimybes, standartinėje „Jeep Patriot“ įrangoje įdiegta aktyvi Freedom Drive I™ keturių varančiųjų ratų sistema.

„Jeep Compass“

Kompaktiškas ir judrus „Jeep Compass“ suteikia neužmirštamų nuotykių pojūtį, sujungdamas funkcionalumą, išskirtinį valdymą, ekonomiškumą ir patrauklią kaina. „Jeep Compass“ sukurtas klientams, kurie ieško ekonomiško keturiais ratais varomo automobilio.

Modernus automobilio dizainas įkūnija ir tradicinius „Jeep“ elementus: apvalūs žibintas, septynių skyrių radiatoriaus grotelės, raumeningas kėbulas ir trapecinės ratų arkos. „Jeep Compass“ praplečia „Jeep“ prekės ženklo ribas.

2,0 litrų turbo dyzelinis variklis ir šešių pavarų mechaninė transmisija siūlo išskirtinį ekonomiškumą. Variklis išvysto 103 kW (140AG) galią ir 310 Nm sukimo momentą. Kuro sąnaudos 5,4 l/100km užmiesčio režimu. Benzininis 2,4 litro variklis sukuria 125 kW (170 AG) galią ir 220 Nm sukimo momentą, kuro sąnaudos 6,8l/100km užmiesčio režimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją