Gamintojų teigimu, naujasis „Nissan Patrol“ buvo kuriamas atsižvelgiant į arabų šalių pirkėjų poreikius. „Nissan“ atstovai Lietuvoje patvirtino, kad šis „Toyota Land Cruiser“ konkurentu vadinamas visureigis Baltijos ir Skandinavijos šalių rinkose nebus parduodamas.

Automobilis bus varomas 5.6 l, V8 varikliu, kuris išvystys 400 AG ir 550 Nm sukimo momentą. Galią ratams perduos 7 laipsnių automatinė pavarų dėžė. „Nissan“ atstovai šį visureigį vadina galingiausiu klasėje. Ankstesnės kartos „Patrol“ turėjo 4.8 l variklį.

Be daugelio papildomų funkcijų („Hill Start Assist“, „Hill Descent Control“ ir kt.), vairuotojas taip pat galės pasirinkti vieną iš keturių – įprasto kelio, smėlio, sniego ar kalnuotos trasos – važiavimo režimą.

Daugiau techninių detalių, kaip ir „Nissan Patrol“ kainos, gamintojai kol kas neatskleidžia. Neoficialiomis žiniomis, visureigis turėtų kainuoti apie 50 tūkst. eurų (175,6 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją