Pasaulinė „Nissan Juke“ premjera įvyks Ženevos automobilių parodoje, o naujasis modelis „Nissan“ salonuose pasirodys spalio mėnesį.

Gamintojų teigimu, „Juke“ papildys kompaktiškų automobilių segmentą itin reikalingu dinamiškumu. „Nissan“ atliktos Europos pirkėjų apklausos parodė, kad daugelio mažų ir kompaktiškų automobilių pirkėjų netenkina siūlomi neįdomūs ir neoriginalūs hečbekai. Tad europiečiams jis pristatomas kaip alternatyva tradiciniams hečbekams.

„Juke“ bus ketvirtasis „Nissan“ krosouveris Europos rinkoje. Šio automobilio kūrėjai įkvėpimo sėmėsi iš „Qazana“ koncepcijos, kuri sulaukė palankių vertinimų 2008 m. Ženevos automobilių parodoje. „Nissan“ modelių gamoje jis bus tarp kompaktiškų šeimyninių automobilių klasei priskiriamo „Note“ modelio ir „Qashqai“ krosouverio.

„Mes esame įsitikinę, jog „Juke“ pritrauks naujos kartos pirkėjus, kaip tai atsitiko su „Qashqai“ automobiliais. Mūsų principas, įkūnytas „Qashqai“ modelyje, mesti iššūkį įsigalėjusiai tvarkai, susilaukė didžiulės sėkmės. Šių automobilių pardavimai neseniai pasiekė 500 tūkst. ribą. Kurdami „Juke“, mes pritaikėme daug iš „Qashqai“ išmoktų pamokų. Esame tikri, jog mūsų laukia nauja sėkmė,“ – sakė „Nissan“ Europos prekybos ir rinkodaros padalinio vyriausiasis viceprezidentas Simonas Thomas.

„Juke“ bus gaminamas kartu su „Qashqai“, „Qashqai +2“ ir „Note“ modeliais modernioje „Nissan“ gamykloje Sanderlende, Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją