Naują automobilį vokiečiai gamintų su „Suzuki“, kuri valdo „Maruti Suzuki“ bendrovę, vieną pirmaujančių tarp Indijos automobilių gamintojų. Manoma, kad naujasis modelis pakeis itin populiarų „Suzuki Alto“.

„Turėsime rasti pamainą „Alto“. Dabartinė tokio automobilio kaina yra įkandama Indijos pirkėjams, tad negalime palikti šio segmento“, – sakė „Maruti Suzuki“ atstovas.

„Economic Times“ rašo, kad bendromis „Volkswagen“ ir „Suzuki“ pajėgomis sukurtas naujasis automobilis Europos rinkoje galėtų kainuoti 4-5 tūkst. JAV dolerių. Tokia kaina būtų žymiai mažesnė nei iki šiol „Volkswagen“ planuose buvęs „Up!“ modelis, kurio debiutas rinkoje numatytas po kelių metų. Vokiečiai planuoja, kad „Volkswagen Up!“ galėtų kainuoti apie 8,8 tūkst. JAV dolerių.

„Volkswagen“ rimtai domisi galimybe žengti į pigesnių nei „Up!“ mašinų segmentą, todėl tą bus galima pabandyti padaryti bendradarbiaujant su „Suzuki“, – sakė „Volkswagen“ atstovas Fabianas Mannecke, pabrėžęs, kad vokiečiai nesitaiko konkuruoti su apie 2 tūkst. JAV dolerių kainuojančiu „Tata Nano“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją