„Jeigu „Magna“ nebebus mūsų konkurentu, verslas ir toliau bus vystomas kaip anksčiau“, – dienraščiui „Bild“ sakė „Volkswagen“ atstovas.

„Volkswagen AG“ vadovų tonas sušvelnėjo paaiškėjus, kad „Magnai“ nepavyko susitarti su „General Motors“ dėl „Opel“ markės pardavimo.

Anksčiau „Volkswagen“ koncerno pardavimų ir rinkodaros vadovas Detlefas Wittigas sakė, kad bendradarbiavimas su „Magna“ bendrove yra paremtas technologijų vystimu, todėl negalima leisti, kad tokia informacija patektų į kito automobilių gamintojo rankas.

Kito vokiečių gamintojo BMW atstovas Friedrichas Eichineris taip pat buvo pareiškęs, kad jeigu „Magna“ nusipirktų „Opel“, kanadiečiai iš detalių tiekėjų taptų konkurentais. BMW yra vienas pagrindinių „Magna“ klientų. Šio vokietijos automobilių gamintojo užsakymai 2008 m. sudarė 19 proc. kanadiečių bendrovės pardavimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją