Pirmoji naujiena žadama kitų metų pabaigoje, kai debiutuos „Porsche Panamera“ su V6 varikliu (benzininiu ir dyzeliniu). Tai bus kompanijos žingsnis siekiant sumažinti modelio kainą ir padaryti automobilį įperkamesnį platesnei vairuotojų grupei.

Rugsėjo viduryje pardavinėti pradėtas „Panamera“ modelis yra varomas V8 agregatu ir šiuo metu kainuoja nuo 94,5 tūkst. eurų (326,5 tūkst. Lt). Manoma, kad įdiegus naują variklį, automobilis galėtų kainuoti nuo 60 tūkst. eurų (207 tūkst. Lt).

2010 m. taip pat žadama pristatyti ir naująjį „Cayenne“ modelį, kuriame bus montuojamas „Panamera“ išbandytas V8 variklis su tiesioginio kuro įpurškimo sistema. Gamintojų teigimu, automobilio dizainas bus „gracingesnis“.

2011 m. atnaujinto dizaino „Cayenne“ bus pradėtas pardavinėti su hibridine sistema. „Porsche“ atstovai žada, kad mišriu elektros-benzininiu varikliu varomas automobilis bus 30 proc. ekonomiškesnis.

Tais pačiais metais „Cayenne“ hibridinė sistema bus pritaikyta ir „Panamera“ modeliui.

Naujasis „Porsche 911“ debiutuos 2012 m. vasarą. Gamintojai nežada keisti automobilio dizaino, tad jis bus panašaus stiliaus kaip ir dabar gaminamas, tačiau modelio vidus turėtų gerokai nustebinti šios markės gerbėjus. Be to, naujasis 911 bus šiek tiek ilgesnis ir platesnis.

2013 m. „Porsche“ pristatys kompaktišką SUV visureigį. Tais pačiais metais vokiečiai žada pademonstruoti ir naują kupė bei kabrioletą, praėjusiame dešimtmetyje baigto gaminti „Porsche 928“ modelio įpėdinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją