Pagal paskutinius „Euro NCAP“ rezultatus, šešiems „Volkswagen“ modeliams („Polo“, „Golf“, „Tiguan“, „Touran“, „Passat“ ir „Touareg“), išbandžius juos avarijų testuose, suteiktas maksimalus penkių žvaigždučių įvertinimas.

„Nepaisant to, kad „Euro NCAP“ avarijų testų sąlygos dabar yra labai sugriežtintos, prieš kelias savaites mes pasiekėme maksimalų „Polo“ įvertinimą. Tokį pat įvertinimą gavo ir šeštosios kartos „Golf“ bei „Tiguan“. Tuo pagrįstai didžiuojamės, nes „Volkswagen“ saugumo tradicijos yra labai gilios ir tai mums padės plėtoti naujus modelius ateityje“, – teigė „Volkswagen“ valdybos narys, kuruojantis markės plėtojimo problemas, dr. Ulrichas Hackenbergas.

„Euro NCAP“ – tai naujų automobilių įvertinimo programa, kuri yra pripažįstama kaip viena iš svarbiausių automobilių saugumo puoselėjimo organizacijų. Jos vykdomi avarijų bandymai yra griežtesni nei apibrėžia Europos Sąjungos (ES) teisė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją