Jo teigimu, kitos kartos „Volkswagen New Beetle“ pasirodys 2012 m. Naujasis modelis turės daugiau erdvės gale sėdintiems keleiviams bei pasižymės geresne automobilio komplektacija. „Volkswagen“ atstovai tikisi, kad atnaujintas „New Beetle“ bus gerai perkamas.

„Šis modelis yra mėgstamas, nes kelia teigiamas emocijas ir jis tikrai gali pagerinti „Volkswagen“ pardavimus“, – sakė. S. Jacoby'as.

„Volkswagen“ atstovai nusprendė, kad norint pasiekti geresnių pardavimo rezultatų, reikia ne tik aprūpinti automobilį geresne įranga, bet ir patobulinti „New Beetle“ erdvę salone. Daugiausiai nusiskundimų dėl dabar gaminamos „vabalo“ versijos kyla būtent dėl suvaržytos erdvės gale sėdintiems keleiviams.

Pasak „Volkswagen Group“ vyriausiojo inžinieriaus Walterio de Silvos, naujasis „New Beetle“ bus žymiai pranašesnis už pirmtaką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)