Naujasis „Land Rover“ visureigis turėtų pasirodyti 2012 m. Manoma, kad šis modelis išlaikys paprastą dizainą, „kietas“ kampuotas linijas, o tai turėtų pritraukti „Discovery“ pirkėjus.

„Project Icon“ modelis bus sukurtas pagal platformą, šiuo metu naudojamą „Discovery“ ir „Range Rover Sport“ modeliuose. 2012 m. abu šie visureigiai bus pradėti gaminti pagal aliuminio pagrindo platformą, kuri bus 400-500 kg lengvesnė už dabartinę.

Dabartinė plieno pagrindo „Discovery“ platforma pasirinkta dėl to, kad jos dėka galima įdiegti pneumatinę pakabą, o jos pagrindu sukurti įvairių modifikacijų, tarp kurių – ir mašiną su nukeliamu stogu.

Kol kas nežinoma, koks bus „Project Icon“ variklių pasirinkimas, tačiau realiausiai kandidatais laikomi 4 cilindrų, 2,2 l arba 2,7 l, V6 dyzeliniai agregatai su turbina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją