Tačiau kokie bus konkretūs pokyčiai, kol kas neskelbiama. Žinoma tiek, kad kaip ir anksčiau, benzininiai ir dyzeliniai varikliai išvystys nuo 54 iki 100 AG.

Taip pat automobilis bus varomas ir suskystintomis gamtinėmis dujomis (LPG), be to, toliau bus gaminama padidinto pravažumo „Fiat Panda 4x4“ versija.

Modelis su 1,2 l dabrinio tūrio varikliu (69 AG) atitiks „Euro 5“ taršos standartus ir išskirs tik 113 g/km CO2. Atnaujintos „Fiat Panda“ pirkėjai galės rinktis iš kelių automobilio spalvų, tarp kurių bus geltona, mėlyna ir raudona.

„Fiat Panda“ modelio gamyba atnaujinta 2003 m. Dabar šis modelis komplektuojamas su benzininiais 1,1 l (54 AG), 1,2 l (60 AG) ir galingiausiu 1.4 l (100 AG) varikliais arba su dyzeliniu 1.3 l (70 AG) „Multijet” agregatu. Lietuvoje „Fiat Panda“ kainuoja nuo 26,7 tūkst. Lt.

Vasarą skelbta, kad nuo konvejerių nuriedėjo jau daugiau nei 1,5 mln. „Fiat Panda“ modelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją