„Volkswagen“ atstovės vardas Alytuje taip pat tapo „Møller Auto Alytus“. Norvegai vienodinti automobilių pardavimo atstovų grandinę pradėjo dar 2006 m., o šį rugsėjį eilė keisti pavadinimą atėjo Lietuvoje ir Latvijoje valdomoms atstovybėms.

„Norint automobilių versle dirbti produktyviai, itin svarbus yra pasitikėjimas tarp partnerių. Mes liekame ištikimi „Volkswagen AG“ koncernui, o atstovybių pavadinimų suvienodinimas įvairiose šalyse dirbantiems kolegoms leis geriau suprasti, kad jie priklauso vienai didelei kompanijai“, – spaudos konferencijoje sakė „Møller Baltikum AS“ valdybos pirmininkas Bentas M.Haugenas.

Jis patvirtino, kad nuo šiol „Møller Auto Vilnius“ junginiui priklausantis „Vilniaus „Volkswagen“ centras“ bei „Audi“ atstovų bendrovė „Keturi žiedai“ ir toliau dirbs atskirai, tad jokių esminių pokyčių bendrovėse nenusimato. B.M.Haugenas nenorėjo įvardyti, ar artimiausiu metu „MøllerGroup“ Lietuvoje planuoja plėsti atstovybių tinklą.

Spaudos konferencijoje paskelbta apie dar vieną naujieną „Keturių žiedų“ bendrovėje – nuo trečiadienio jos vadove tapo Laima Gatelienė, prieš tai ėjusi „Vilniaus „Volkswagen“ centro“ generalinio direktoriaus pavaduotojos pareigas, o šioje bendrovėje iš viso dirbo 17 metų. O „Møller Auto Vilnius” junginiui vadovaus Linas Karlavičius.

„MøllerGroup“ veikla apima 4 sritis: automobilių importas į Norvegiją ir Baltijos šalis; prekyba Norvegijoje, Švedijoje ir Baltijos šalyse; automobilių lizingas Norvegijoje bei nekilnojamo turto valdymas. 2008 m. „MøllerGroup“ apyvarta buvo 2 mlrd. JAV dolerių.

Lietuvoje „MøllerGroup“ dirba nuo 1997 m., kai įsigijo dalį įmonės „Eva“, kuri tuo metu buvo „Volkswagen“ ir „Audi“ importuotoju Lietuvoje. O 2005 m.norvegai tapo „Volkswagen“ importuotoju trijose Baltijos šalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją