Naujuosius „MINI 50 Mayfair“ ir „MINI 50 Camden“ bus galima rinktis iš dviejų benzininių variklių – 128 kW/175 AG, 88 kW/120 AG ir vieno dyzelinio – 80 kW/110 AG. Priklausomai nuo variklio tipo, degalų sąnaudos siekia nuo 3,9 iki 6,2 l/km., o CO2 emisija neviršija 149 g/km.

Pirkėjai, įsigydami vieną iš jubiliejinių MINI modelių prie įprastos keleivių saugumą ir patogumą užtikrinančios komplektacijos galės pasirinkti ir įvairią papildomą įrangą nuo lietaus jutiklių iki automatinio stiklinio stoglangio.

„Krasta auto” vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, garsių Londono rajonų garbei pavadinti naujieji MINI modeliai tokius vardus gavo ne atsitiktinai. Automobiliai savo išskirtine išvaizda ir interjeru atspindi kiekvieno iš šių rajonų stilių ir jų ypatumus.

Šeštadienį, rugsėjo 19 d., jubiliejiniai MINI modeliai taip pat bus pristatomi ir Vilniaus KultFlux paviljone prie Mindaug tilto. „Susirinkusiems MINI klubo nariams ir visiems kitiems šio angliško automobilio gerbėjams visą dieną čia bus organizuojami įvairūs žaidimai bei pramogos. Taip pat visi atėję apžiūrėti naujųjų MINI, turės galimybę ir patys išandyti MINI teikiamą vairavimo malonumą”, – sakė A.Bagdonavičienė.

Riboto gamybos „MINI 50 Mayfair“ ir „MINI 50 Camden“ modeliai Lietuvoje kainuos nuo 83,3 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją