Atnaujintas „Honda CR-V“ rinkoje pasirodys 2010 m. sausį. Visureigis bus gaminamas Didžiojoje Britanijoje. Lyginant su pirmtaku, automobilis turės kiek kitokio dizaino priekinį ir galinį buferius, variklio groteles, 17 ir 18 colių ratlankius.

Kaip atrodys „Honda CR-V“ salonas – kol kas neskelbiama. Gamintojai teigia, kad automobilio viduje medžiagos bus kokybiškesnės, o centrinė prietaisų valdymo konsolė bus kitokio dizaino.

„Honda CR-V“ turės dvi naujoves. Pirmoji - po variklio gaubtu bus sumontuotas 2,2 l dyzelinis agregatas, išvystantis 150 AG ir 350 Nm sukimo momentą. Tai atitinkamai 10 AG ir 10 Nm geresni rodikliai lyginant su ankstesnės kartos modeliu. Tiesa, šis variklis pirmą kartą buvo pristatytas pernai kartu su atnaujintu „Honda Accord“ modeliu.

Kita naujovė – „Honda CR-V“ galės būti komplektuojamas su 5 laipsnių automatine transmisija. Automobilio kaina bus atskleista Frankfurto automobilių parodoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją