TV laida „Ne vienas kelyje“ aiškinasi, kiek tarnauja elektromobilių akumuliatoriai ir kaip reikia juos eksploatuoti.

„Viskas priklauso nuo to, kaip jūs įkrausite akumuliatorius. Labiausiai rekomenduotinas būdas yra įkrauti iš įprasto elektros lizdo namuose, nes tolygus įkrovimas yra „sveikiausias“ elektromobiliui. Tolygus įkrovimas gali trukti įvairiai – ir keturias valandas, ir aštuonias“, – sako „Nissan Nordic Europe“ komunikacijos vadovas Baltijos šalims Mindaugas Plukys.

Jis paminėjo, kad „Nissan“ elektromobilių akumuliatoriams suteikia 5 metų garantiją. M. Plukio teigimu, net ir po šio laiko akumuliatoriai yra tinkami naudoti, o pirmieji mažesnės įkrovos požymiai pasirodo maždaug po dešimtmečio, kai akumuliatoriai netenka 20-30 proc. įkrovos.

TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete sužinosite, ką gamintojai sako apie greito įkrovimo stotelių įtaką elektromobilių akumuliatoriams ir kokiais būdais galima pailginti akumuliatorių gyvavimo laiką.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ žiūrėkite sekmadieniais 17.00 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)