“Šių metų “Horn Grand Prix 1003 kilometrų lenktynės“ įgavo naują statusą. Jos patvirtintos FIA renginių kalendoriuje ir pirmą kartą vyks kaip Šiaurės Europos šalių (NEZ) čempionato etapas. Šiandien lenktynėms jau užsiregistravo 31 komanda. Žinant lietuvių įprotį įvairias taktines gudrybes slėpti nuo varžovų ir viską daryti beveik paskutinę minutę, netenka abejoti, jog ir šis skaičius – toli gražu ne galutinis,” - ketvirtadienį įvykusioje lenktynių spaudos konferencijoje sakė “Promo Sporto” direktorius Darius Jonušis.

“Horn Grand Prix 1003 kilometrų lenktynių“ žiūrovai jau pastebėjo, jog iki šiol nė vienai komandai gėdos nepadarė jos sudėtyje buvusios ir lenktyniavusios pramogų pasaulio žvaigždės ar žymūs šalies verslininkai. Tokia galimybė iš jų neatimta ir šiemet. Tačiau šio renginio organizatoriai bei rėmėjai šiais metais žengė dar vieną žingsnį.

Varžybas praturtins ir į jų programą naujų spalvų įlies “Horn Grand Prix 1003 kilometrų lenktynių“ programoje vyksiančios “Topo centras” – TV3 žvaigždžių drag” varžybos, kurių globėjai yra TV3 televizija ir buities technikos bei elektronikos prekybos tinklo “Topo Centras” savininkai ir “Horn Grand Prix 1003 km lenktynių” dalyviai Aurelijus Rusteika ir Giedrius Tomas Jarmalavičius.

Šie vyrai, nors ir labai stokodami laiko, mielai sutiko treniruoti bei specialiai šioms varžyboms rengti norą dalyvauti "Drag" lenktynėse pareiškusias žinomiausias eterio bei estrados žvaigždes: TV3 televizijos laidų vedėjus Edmundą Kučinską ir Roką Petkevičių, naują televizijos veidą, modelį Giedrę Rusytę, Nataliją Zvonkę ir vieną merginą iš lenktynių himną sukūrusios “69 danguje” grupės.

Iš viso “Topo Centras – TV3 žvaigždžių drag” lenktynėse varžysis 8 dalyviai.

"“Topo Centras” komanda TV3 ir pramogų verslo žvaigždes minėtoms lenktynėms ėmėsi rengti neatsitiktinai. Jau turime sukaupę nemenką tokių lenktynių patirtį, ypač gerų rezultatų pasiekėme pernai, o ir žvaigždės mūsų komandoje gėdos nedaro jau keleri metai. „TV3 – Topo Centro“ komanda su Violeta Riaubiškyte užėmė pirmąją vietą 2005 m. „Horn Grand Prix 1003 km lenktynėse“. Todėl šiemet maloniai ėmėmės ir trenerių arba ekspertų vaidmens”, - tvirtino “Topo centras” savininkai bei “Horn Grand Prix” lentynininkai Aurelijus Rusteika ir Giedrius Tomas Jarmalavičius.

“Topo Centras” ne tik rengs žvaigždes "Drag" lenktynėms, bet ir įsteigė specialųjį prizą, kuris kol kas laikomas paslaptyje ir kuris atiteks šių varžybų nugalėtojui, o gal nugalėtojai.

Kad viena žvaigždė prieš kitą nepasijustų “žvaigždiškesne”, lenktyniaudamos tarptautinius “Drag” lenktynių standartus atitinkančioje trasoje, visos jos bus susodintos į absoliučiai vienodus, vienodo galingumo, vienodomis padangomis “apautus” penktosios kartos “Volkswagen Golf” automobilius.

“Topo Centras” – TV3 žvaigždžių drag” lenktynės vyks ne tik vienodais automobiliais, bet ir į jų kuro bakus bus pilami vienodi degalai, kuriuos naudoja visi „Horn Grand Prix 1003 km lenktynių“ dalyviai.

AB “Ragutis” ant riboto kiekio firminių alaus taurių įamžins visų iki šiol vykusių šešerių lenktynių nugalėtojus - komandų vardus ir automobilių modelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją