„Jeigu atvirai, nesitikėjau kad surinksime tiek sielų, – pasakoja renginio organizatorius Linas Ramoška. – Savaitę prieš čempionato etapą pilotai dažniausiai yra užsiėmę bolidų tvarkymu ar tobulinimu, tad matant jų tiek čia, galima spėti, jog varžyboms jau pasiruošta. Ypač džiugu matyti „PRO“ lygos veidus – jų mašinos visada įdomios, o šansas jas ramiai apžvelgti iš taip arti nėra dažnas.“

Trejetą valandų trukęs susitikimas pritraukė ne tik miestiečių dėmesį, bet neišvengė ir chuliganų apsilankymo. Renginiui einant į pabaigą, į Žalgirio arenos aikštelę atvažiavęs paauglys savo B1 kategorijos automobiliu nusprendė pabandyti „išpiešti saulutę“ ir taip padaryti įspūdį renginio svečiams. Po keletos nesėkmingų bandymų, automobilio rakteliai atsirado renginio organizatorių rankose ir jaunuoliui buvo pateiktas pasiūlymas: policija arba mama.

„Sunku sugalvoti kvailesnį sprendimą, nei atvažiuoti į profesionalių drifterių susirinkimą, kur žmonės ramiai geria kavą, bendrauja, iš esmės morališkai ruošiasi artėjančioms varžyboms ir pabandyti juos nustebinti „paišant saules“. Ir dar tą darant su kažkokiu dviračiu su stogu. Ir dar nesėkmingai. Galbūt klasiokams toks veiksmas ir patiktų, bet ne šitai publikai. Džiaugiuosi, jog šio nevykėlio intensijas pastebėjome laiku ir spėjome jas užkardyti iki jam pavyko sužeisti ką nors daugiau, nei savo savigarbą,“ – šypsosi renginio organizatorius.

Kone visus vakar dienos bolidus ir dar dvigubai tiek jau po savaitės pavyks išvysti dar kartą, tiesą jau nebe stovinčius, o kovojančius dėl čempionato taškų. „Betsafe Drift Camp #2“ įvyks Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Čia jau nuo penktadienio ryto rinksis „Semi PRO“ lygos dalyviai, kurie stos akis į akį prieš greičiausią sezono trasą, vakare juos pakeis Baltijos čempionato dalyviai ir jų treniruočių sesija. Šeštadienį renginio svečiai galės išvysti net dvejas varžybas, tad į trasą atkeliavus bet kuriuo metu – veiksmas garantuotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją