„Jei nebūčiau patyręs nesėkmės starte, lenktynės mums būtų susiklosčiusios puikiai. Turėjome pajėgų bolidą, tačiau lenktynių taktika nepavyko, nes starte praradau pozicijų ir prieš sustojimus nebuvau ten, kur tikėjomės planuodami“, – po lenktynių teigė J.Buttonas.

„Nors ir neužlipome ant apdovanojimų pakylos, tačiau turime stiprų bolidą, ir, jei pažiūrėtumėte į ratų įveikimo laikus kai nevažiavome už lėtesnių sportininkų, greičiu niekam nenusileidome. Manau, kad į Malaiziją važiuojame nusiteikę itin teigiamai“, – tvirtino britas.

„Jei sugebėsime išspręsti mane starte ištikusias sankabos problemas, dar stipriau galėsime kovoti su varžovais“, – pridūrė jis.

Kitas „Honda“ pilotas, Rubensas Barrichello, taškų neiškovojo dėl pavarų dėžės gedimo – jis finišavo penkioliktas.

„Apgailestauju, kad taip baigiau savo pirmąsias lenktynes, tačiau jų pradžioje galėjau pamatyti, kokį turime potencialą. Jensonas ir aš pradžioje puikiai pakovojome, kas manau patiko žiūrovams“, – rado kuo pasidžiaugti brazilas.

„Tuoj po to aš patyriau problemų su pavarų dėže – praradau vieną iš pavarų. Negalėjau spausti ir praradau galimybes kovoti dėl taškų, todėl lenktynes praleidau nekaip. Žinome, kad turime greičio, tad belieka iki kito savaitgalio išspręsti visas problemas, ir, neabejoju, turėsime gerokai geresnes lenktynes“, – pridūrė jis.

„Honda“ komandai tai buvo pirmosios lenktynės po ilgos pertraukos šio autogamintojo vardu. Iki praėjusių metų pabaigos ši ekipa buvo vadinama BAR vardu.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.

"F-1" čempionatas savaitgaliais per TV3 ir Tango TV.