Lietuvos sportininkas puikiai pradėjo lenktynių savaitgalį, jau kvalifikacijoje užėmęs antrąją vietą ir nusileidęs tik tokį patį „Hyundai i30 N TCR“ automobilį vairuojančiam Luca Engstleriui.

Po starto „NordPass“ komandos atstovas sėkmingai išlaikė poziciją ir neleido varžovui iš Vokietijos nutolti. Tik kiek vėliau drąsiu lenkimu pasižymėjęs danas Martinas Andersenas aplenkė lietuvį ir pakilo į antrąją vietą.

„Džiaugiuosi užima antrąja vieta kvalifikacijoje ir iškovotu podiumu. Neblogai sureguliavome automobilį, tad pavyko jau antrajame kvalifikacijos rate užfiksuoti gerą rezultatą, garantavusį poziciją pirmojoje starto eilėje“, - po varžybų mintimis dalijosi J. Karklys.

Jonas Karklys

„Lenktynėse dar buvo šiek tiek greičio rezervo, bet tuo pačiu reikia pataupyti ir padangas, nes ne visada jų užtenka iki varžybų pabaigos, todėl per daug nerizikavau bandyti atakuoti priekyje buvusį varžovą“, - pridūrė lietuvis.

Tuo metu pirmas finišo vėliavą kirto čempionato lyderis L. Engstleris, antras - M. Andersenas.

Tai buvo trečiasis šių metų Vokietijos žiedinių lenktynių etapas iš septynių.

Priminsime, kad J. Karklys prieš tris savaites iškovojo pergalę „TCR Eastern Europe“ automobilių lenktynėse Slovakijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją