Nors prieš startą Lenkijoje B. Vanagas kalbėjo atsargiai, Pasaulio bajų taurės etape komanda užėmė trečiąją vietą ir lipo ant nugalėtojų pakylos.

Pastarosios rungtynės pakoregavo ir sezono planus. Iki šiol lenktynininkas ketino pasirodyti Elektrėnuose, tačiau po sėkmingo finišo sulaukė prašymo sustiprinti „Toyota“ pajėgas Italijos baja etape.

Benedikto Vanago ir Filipe Palmeiro dalyvavimas Lenkijoje buvo svarbus ir Pasaulio bajų taurės įskaitai. Lietuvių ekipažo užimta trečioji vieta leido „Toyota Hilux“ vairuojančiam saudoarabui Yazeed Al Rajhi sumažinti atsilikimą nuo pirmoje vietoje esančio savo tautiečio.

Šiaurės Italijoje vykstanti „Italian Baja“ yra aštuntasis „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ etapas.

„Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“ komandos lyderis B. Vanagas startuoja drauge su šturmanu portugalu Filipe Palmeiro. Ekipažas naudos jau gerai pažįstamą „Toyota Gazoo Racing Hilux“ lenktyninį automobilį. Komanda Italijoje vykstančiame Pasaulio bajų taurės etape jau yra dalyvavusi 2015 ir 2019 m.

Rugsėjo 9-10 d. lenktynininkai varžysis 6 greičio ruožuose. Jų laukia 649 km, iš kurių 360 km – įskaitiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)