Paskutinę dieną organizatoriai numatė du greičio ruožus. 80 km bendrą distanciją komandoms reikėjo įveikti neužsukant į serviso zoną. Tačiau „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipažui serviso paslaugų ir neprireikė. „CFMOTO ZFORCE 1000 Sport“ bagis atlaikė abu greičio ruožus ir atvežė Dariaus Biesevičiaus ir Adomo Gančieriaus tandemą į finišą.

„Paskutinioji diena – ir įdomi, ir keista. Pagaliau finišavome „Perimetro“ varžybose. Tai mums geras pasiekimas. Pirmas greičio ruožas buvo greitas, techniškas ir labai smagus. O antrame greičio ruože buvo klaida kelio knygoje – blogas žymėjimas. Praklaidžiojome ten apie pusvalandį.

Šiandien, kaip ir visas kitas dienas, turėjome variklio kaitimo problemą. Negalėjome spausti maksimumo, bet viskas smagu, viskas gerai. Nuo starto iki finišo atvažiuota ir tuo esame patenkinti. Įdomus tas „Perimetras“. Nors greičio ruožai sąlyginai trumpi, bet juose galima rasti visko. Labai geros varžybos“, - sakė Adomas Gančierius, „Perimetre“ skaitęs stenogramą Dariui Biesevičiui.

„CFMOTO Factory Racing Team“ komandai didysis „Perimetras“ pateikė nemažai staigmenų. Jau per pirmąjį prologo greičio ruožą ekipažas per dešimt kilometrų patyrė du virtimus. Kartą teko susidurti su techninėmis problemomis keičiant nutrūkusį variatoriaus diržą. Tačiau galiausiai komanda šeštadienį finišą pasiekė ir atsiėmė apie įveiktas varžybas liudijančius medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)