„Porsche Baltic” komandos kapitonas ir „Porsche Racing Experience“ vadovas Robertas Kupčikas sako, jog komandos nariai lenktynėse pademonstravo visus gebėjimus, kuriuos įgavo besiruošiant didžiajam iššūkiui lenktyninio vairavimo projekte „Porsche Racing Experience“.

Pirmą kartą tokio masto lenktynėse dalyvavęs kitas „Porsche Baltic” komandos pilotas Andrius Bagdonavičius sako stebėjęsis, kaip greitai dirba mechanikų komanda.

„Įpusėjus lenktynėms, į mūsų bolidą atsitrenkė kitas automobilis. Patirtas smūgis pažeidė galinį kairįjį ratą ir pakabą. Teko stoti remontuotis. Tai mums kainavo laiko, tačiau išties stebėjausi, kaip greitai dirba „Porsche“ mechanikai, nes po kelių akimirkų ir vėl važiavome trasoje“, – pasakoja A. Bagdonavičius.

Lenktynininko teigimu, „Porsche Racing Experience“ išmoktos pamokos leido koncentruotis į patį važiavimą ir nekreipti dėmesio į šalia vykstančius pašalinius įvykius: „Veiksmo trasoje netrūko. Kaip žinote, lenktynių metu vienas automobilis net užsiliepsnojo, tačiau koncentravomės į komandinį darbą, stengėmės atsiminti kiekvieną pamoką ir visus posūkius bei trasos tiesiąsias įveikti maksimaliai greitai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)