Transliacijos kameros užfiksavo išties šiurpų vaizdą. Pradėjus degti automobilio variklio skyriui (pastarasis 911 modelyje yra gale), liepsnas pastebėjęs tuo metu prie vairo sėdėjęs Audrius Stasiulevičius suskubo stoti tiesiog trasos šone, prie pat atitvarų ir šoko iš automobilio.

Laimei, lenktynininkas nesusižeidė. Visgi iš brangaus, jau gamykloje sportui paruošto, automobilio neliko niekos. Žiūrovų akyse įsisiautėjusios liepsnos pasiglemžė pirmiausią visą automobilio galinę dalį, o vėliau – įsisuko ir į saloną.

Ugniagesių ekipažas, atkeliavęs iki degančio „Porsche“, pirmiausia gesinimą pradėjo iš toli. Įvykio liudininkai iš pradžių nusistebėjo, kad degantis „Porsche“ su benzinu bake buvo gesinamas vandeniu, ne putomis. Vėliau, panaudojus putas, liepsnos buvo suvaldytos.

Šis gaisras – itin apmaudus, mat „ESmotorsport by Čapkauskas-Autocentras“ komanda, kurios nariais yra ir Ramūnas Čapkauskas bei Valters Zviedris, varžėsi būdami ketvirtoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)