„Seniai galvojome apie šį veiksmą ir jo reikėjo, norint žengti į kitą etapą“ – aiškino V. Žala, pridurdamas, kad automobilis brangus, pirktas lizingu ir, norint keliauti toliau, pirmiausia reikia susidoroti su esamais įsipareigojimais.

Sportininkas neslėpė, kad vargu ar bolidas bus nupirktas per dieną-dvi. Tokie automobiliai, anot jo, kainuoja nepigiai, o jų ieško siauras interesantų ratas.

„Tikrai nesakyčiau, kad dalyvavimo Dakaro ralyje klausimas, kadangi parduodame bolidą, yra neaiškus. Atvirkščiai, abejonių, manyčiau, dėl ralio yra gerokai mažiau“ – pabrėžė V. Žala.

Pasak jo, skirtumas tik tas, kad pardavus automobilį bus aišku, kokia forma „Agrorodeo“ dalyvaus sunkiausiame pasaulio ralyje.

„Bus aišku, ar dalyvauti galėsime žengę tolesnį žingsnį ir kitokia forma, ar tokia forma, kokia dalyvavome praėjusiais metais. Faktas tas, kad norint siekti kažko daugiau, šitas žingsnis privalomas“ – kalbėjo V. Žala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)