Trasoje nestinga įvairiausios konfigūracijos posūkių, reikalaujančių sportininkų meistriškumo bei leidžia pakartotinai organizuojant varžybas pateikti naują trasos konfigūraciją dalyvimas. Šiemet šioje trasoje planuojami du etapai.

„Lenktynių linija“ vadovas Martynas Tankevičius džiaugiasi, kad „RMC LT by Spark Energy“ atrajam etapui jau užsiregistravo per 70 dalyvių. Gausios visos klasės, tad bus smagi kova ir vyks sveika konkurencija tarp varžovų. Augantis sportininkų skaičius puikiai iliustruoja, kad būtent „Rotax Max Challenge“ varžybų formatas ir techniniai reikalavimai yra patrauklūs dalyviams.

Pirmajame etape dalyvius lydėjęs permainingas oras – rytinėje treniruotėje sportininkams teko važiuoti su lietui skirtomis padangomis ir kovoti su slidžia trasos danga. Įdienojus sąlygos pasikeitė ir išdžiuvusioje trasoje dalyviai fiksavo greičiausius rato įveikimo laikus. Antrajam etapui sinoptikai prognozuoja palankesnius orus, tad laukia įnirtingos kovos dėl pergalių, o greitoje Anykščių trasoje nestigs lenkimų.

Įnirtingiausios kovos vyks „Rotax DD2“ ir „Rotax DD2 Masters“ įskaitose. Karūną iš pirmajame etape triumfavusių Krists Ziders ir Mykolo Mazino stengsis atimti ne vienas greitas varžovas.

„Rotax Max Challenge“ sportininkai varžosi keliose kategorijose pagal amžių: Micro, Mini, Junior, DD2, DD2 Masters.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją