Rekordiniai dalyvių skaičiai

Pirmosioms šio sezono lenktynėms ruošiasi ne tik trumpųjų nuotolių lenktynių entuziastai, bet ir ištvermės lenktynių mėgėjai. Šiuo metu startui „Baltic Endurance 6 H Championship“ (sutrumpintai – BEC 6H) serijoje ruošiasi 14 komandų, tarp kurių 9 – iš Lietuvos. Mėgėjų arba pradedančių sportininkų „Nankang Endurance Academy“ serijos rikiuotėje turėtume išvysti net 18 komandų. Šiose lenktynėse dalyviai važiuoja dvi valandas.

„BaTCC“ („Baltic Touring Car Championship“) serijoje startuos rekordinis dalyvių skaičius: jau gautos 83 paraiškos. Taip pat, tarp šių paraiškų – ir Lietuvos žiedinių lenktynių čempionato dalyviai.

Ypatingo dėmesio turėtų sulaukti trečiąjį sezoną skaičiuosianti „BMW 325 Cup“ įskaita, kurioje varžomasi praktiškai identiška technika. Šiame etape „BMW 325 Cup“ klasė turi rekordinį skaičių dalyvių: vienu metu, turėtų startuoti net 35 automobiliai. Norint įvertinti, ar tai didelis automobilių skaičius, galima palyginti: Kačerginės „Nemuno žiede“ vienu metu gali varžytis tik 34.

Tiesioginė transliacija

Negalintys savo akimis išvysti lenktyniaujančių bei palaikyti savų, neturėtų labai nusivilti: organizatoriai pasirūpino tiesiogine transliacija, kuri prasidės šeštadienį, 10 valandą („Formula Historic“ dalyviams rikiuojantis starto tiesiojoje), prieš pirmąsias šio sezono lenktynes ir baigsis kartu su BEC 6H apdovanojimais 21 valandą 30 minučių.

Sekmadienį tiesioginė transliacija prasidės 12.30 val., prieš „ABC Race“ lenktynes, o baigsis – 18 val., kartu su BGT AM, BGT PRO, BTC4 bei „TCR Baltic“ lenktynių finišu ir apdovanojimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)