3000 km kelionė

Į Tunisą kiek anksčiau nei kiti dalyviai atvykęs Vaidotas Paškevičius su šturmanu Audriumi Matuoliu penktadienį sulaukė ir mechanikų, kurie Tunisą per kelias paras pasiekė gabendami sportinį automobilį sausuma ir vandeniu.

Nors piloto ir šturmano kelionė į Tunisą buvo sklandi, tačiau mechanikai kelyje turėjo nuotykių. Italijoje teko gaišti laiką dėl laiku neišplaukusio kelto, taip pat savo sąlygas diktavo ir Tuniso muitinės pareigūnai.

„Automobilį išsiuntėme praėjusį sekmadienį. Šiandien jau yra penktadienis. Kęstas su Andriumi važiavo iki šiandien. Buvo nesklandumų su keltu. Jį du kartus atidėjo, teko laukti kelias papildomas valandas. Toliau mus pasitiko vietiniai muitinės pareigūnai, kurie atvira forma pasiprašė paramėlės, kad visos procedūros įvyktų greičiau. Teko susimokėti. Tačiau po maždaug trijų tūkstančių kilometrų kelionės pagaliau mes čia, „Bitė“ čia ir yra pasiruošusi įgelti varžovams“, - kalbėjo Vaidotas Paškevičius.

Laukia formalumų diena

Anot „Tavisa Racing Team“ komandos piloto Vaidoto Paškevičiaus, komandos dar laukia formalumai – administracinė komisija ir techninis patikrinimas. Jie numatyti šeštadienį, tačiau iki tol ekipa dar turės šiek tiek veiklos.

„Dar turime keletą namų darbų. Reikia apžiūrėti automobilį, pasireguliuoti sėdynes, kitas smulkmenas. Bet viskas gerai, esame geros nuotaikos ir lauksime administracinės ir techninės komisijos“, - kalbėjo Vaidotas Paškevičius.

Tunise vykstantis Fenikso ralis dalyviams pateiks šešias lenktynių dienas. Per jas ekipažai įveiks per pusantro tūkstančio kilometrų greičio ruožais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)