Pirmieji paraiškas, kaip ir dera, atsiuntė pernykščių lenktynių nugalėtojai – „Juta Racing“ ekipos vadovai.

Pernai Palangoje varžėsi trys „Juta“ komandos, o šiemet automobilių sporto entuziastai iš Kauno varžybų techninės priežiūros zonoje rezervavo net keturis laikinuosius garažus. Mat kitų metų liepą po „Jutos“ sparnu bus viena ekipa daugiau – keturios.

Tarp pirmųjų pateikusių paraiškas – nuolatiniai šių, kasmet vis populiarėjančių varžybų dalyviai, klasių nugalėtojai ir prizininkai.

Ir 22-ųjų lenktynių nepraleis „Čapkauskas autocentras – Racing Team“ ekipa su jos įkvėpėju ir lenktynininku Ramūnu Čapkausku priešakyje, UAB „Noker“ ir VšĮ 222 klubo sportininkai, „Antėja Racing Team“ Rimo Cesiulio, Vido Gedučio ir Audriaus Griciaus šaunusis trejetas, į lenktynių trasą išvairuosiantis BMW M automobilį, o „LG Oled“ žiūrovus bei ekipos gerbėjus stengsis nustebinti savo koviniu ginklu „Porsche 911 GT3 Cup PDK“.

Šio daugelio pamėgto greičio ir pramogų festivalio organizatoriai pasirūpino ir žiūrovais, šiemet kaip niekad anksti ėmę platinti bilietus į 1006 km lenktynes.

„Priešventinis, o ir šventinis laikotarpis, turint omenyje dėl itin svarbių priežasčių iki minimo sumažėjusį visų mobilumą, puikiausia proga pagalvoti kaip ir su kuo praleisime ateinančią vasarą, o galbūt ir įsigyti bilietus į jau 22 kartą rengiamą maratoninių lenktynių festivalį“, – sako pagrindinis renginio organizatorius, „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis.

Lenktynių rengėjai automobilių sporto gerbėjams siūlo net šešių rūšių bilietus, tenkinančius labai skirtingų pomėgių greičio ir pramogų fiestos gerbėjų įgeidžius – pradedant abonementais ir baigiant bilietais, suteikiančiais teisę pasistatyti automobilį pačioje lenktynių teritorijoje šalia kempingo.

Pasak D. Jonušio, dar kartą derėtų atkreipti dėmesį į prieš dvejus metus pirmąsyk būtent šių lenktynių rengėjų pasiūlytą naujovę – taip vadinamą superfano bilietą, leidžiamą nedidelėmis serijomis, greitai dingstantį prekyboje, užtat atveriančiam jo turėtojui didžiausias, išskirtines galimybes pamatyti renginį kitaip.

Šis bilietas leidžia stebėti renginį visas tris dienas, taip pat dalyvauti penktadienio „Pit Walk“ ir šeštadienio „Grid Walk“, pasiekiamose ne visiems žiūrovams.

Patekimą į renginį visas jo dienas ir tas pačias bei dar daugiau privilegijų garantuoja ir VIP bilietas, jį įsigijusiam suteikiantis galimybę stebėti lenktynių festivalį išskirtinėje zonoje, kur dirba komentatoriai, operatoriai, šviesų dailininkas ir kiti šios srities specialistai, darantys lenktynes nepakartojamomis ir nepamirštamomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)