„Su giliu liūdesiu turime pranešti, jog dėl pandemijos pasaulyje nepavyks suorganizuoti „Drift Masters“ Europos čempionato, – pranešė pirmenybių prezidentas Arkadijus Dudko. – Mums pavyko užtikrinti renginio saugumą pirmojo etapo metu Latvijoje, tačiau kelionės tarp šalių, poreikis karantinuotis grįžus, grėsmės sveikatai lėmė tai, jog čempionatas šiemet neįvyks.“

Visuose 2020-ųjų čempionato etapuose turėjo 41 sportininkas iš 19 valstybių, tarp jų ir 2018-ųjų bei 2019-ųjų metų Lietuvos čempionas Benediktas Čirba.

„Visas šių metų dėmesys buvo nukreiptas į Europos čempionatą ir labai gaila, kad susiklostė tokios aplinkybės, – sakė šalies čempionas. – Pernai pavyko užimti 7 vietą metinėje įskaitoje, o šiemet slapčia pagalvodavome ir apie geriausių penketą. Deja, šie planai nusikelia į 2021-uosius, o šiemet sieksime maksimalaus rezultato visose varžybose, kuriose pavyks dalyvausime.“

Vienintelis 2020-ųjų metų Europos šonaslydžio čempionato etapas vyks rugpjūčio 14-15 dienomis Latvijoje, Bikerniekų trasoje. Čia svečio teisėmis pasirodys ir kitas lietuvis – Gediminas Ivanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)