„Smagu, kad visi drauge rodome didelį dėmesį šiam puikiam sportui ir kuriame tokią laidą. Norisi tikėti, kad tokie dalykai stiprina formulės 1 bendruomenę Lietuvoje. Džiugu, kad galėsime aptarti svarbiausius F-1 įvykius, apžvelgti praėjusius ir artėjančius etapus“, - kalbėjo vienas laidos vedėjų K. Kaikaris.

Laidoje „F-vienas“ bus aptariamos svarbiausios čempionato naujienos, analizuojami komandų ir lenktynininkų pasirodymai. Apžvelgiamos specialios temos ir artėjantys etapai.

„Ko gero pandemija tik dar labiau sustiprino visų mūsų meilę formulei 1. Praradome daug etapų, tačiau sumažintas šio sezono lenktynių skaičius įneša visai neprastos sumaišties. Kiekvienas etapas įgauna gerokai didesnę reikšmę, - kalbėjo A. Volungevičius. – Įvykių tikrai yra nemažai. Kiekvienoje komandoje verda gyvenimas, į kurį pažvelgti giliau turėtų būti įdomu.“

„F-vienas“ premjerą Delfi TV eteryje žiūrovai išvys jau šį ketvirtadienio vakarą 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją