„Iki šiol lenktyniaudavome su dyzeline „Alfa Romeo“, tačiau pasiekti gerų rezultatų neleido technikos patikimumas, todėl buvo priimtas sprendimas keisti techniką“, – pasakoja komandos lenktynininkas Tomas Urbonavičius.

Šių metų lenktynėse komanda naudos nuo 2003-ųjų Palangoje matomą „Audi A4“, už kurios vairo anksčiau yra sėdėję tokie sportininkai kaip Vytautas Švedas ir Jonas Gelžinis.

„Tai yra patikimas automobilis, kuris dažnai finišuoja prizinėse pozicijoje. Galima sakyti, jog kartu su automobiliu į komplektą gavome lenktynininką Adrėjų Terą. Jis šią Audi yra vairavęs daug kartų“, – prideda T. Urbonavičius.

Prie A4 vairo taip pat sės šešiskart ralio čempionas Ričardas Baubinas bei Henrikas Statkus. Šių metų lenktynėse „Intrans racing by Meatbusters“ komanda kovos dėl pergalės gausiausioje TC3 klasėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją