Komandai vadovaus ilgametę tarptautinių lenktynių patirtį turintis Marius Batūra, o už automobilio vairo pasikeisdami sės profesionalūs lenktynininkai – Egidijus Gutaravičius, Paulius Paškevičius, Audrius Butkevičiaus ir Žilvaras Aleksas. Kaip vieną pagrindinių šių metų pranašumų E. Gutaravičius išskiria lenktynininkų ir visos komandos patirtį.

„Tokia sprinto trasa reikalauja didelio susikaupimo, greitų sprendimų ir reakcijos. Tau reikia juodai dirbti, todėl didelę įtaką sėkmingam pasirodymui turi vieninga bei stipri komanda, geras automobilio paruošimas, taktika, ir, žinoma, dalis sėkmės“, – pasakoja komandos vadovas.

Įspūdžio dovanų platinimo įmonės „Gera dovana“ vadovas Ernestas Vasiliauskas teigia, kad, valdant „Lamborghini Huracan Super Trofeo GT“, ilsėtis nėra kada.

„Tai išskirtinis automobilis, kurį vairuojant negali atsipalaiduoti. Vos prilietus akseleratoriaus pedalą, bolidas šauna į priekį, o variklio riaumojimas užburia ne tik važiuojančius, bet ir stebinčius iš šalies. Be to, „Lamborghini Huracan Super Trofeo GT“ – dar ir čempionas, kuris jau triumfavo Europos bei pasaulio taurės čempionatuose. Tikimės, kad mūsų komanda apgins praėjusių metų titulą ir ant pakylos lips dar aukščiau“, – ambicijų neslepia E. Vasiliauskas.

Žymusis lenktyninis bolidas iki 100 km/val. įsibėgėja per 3 sekundes. Ši sportinė automobilio versija, lyginant su gatvėms skirtu automobiliu, turi lengvesnį kėbulą, sumontuotus saugos lankus, sportines sėdynes ir specialius 6 taškų saugos diržus. Tai GT klasės automobilis, kurio svoris yra 1270 kg, galia 620 AG, o maksimalus greitis – 285 km/val.

Prognozuojama, kad pagrindinė kova lenktynėse vyks tarp GT Open klasės „Lamborghini“ ir „Porshe“ vairuojančių komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)