Cyrilas Abiteboulas, „Renault Sport Racing“ generalinis direktorius:

„Fernando Alonso prisijungimas yra „Renault“ grupės plano dalis tęsti jos įsipareigojimus „Formulėje 1“ ir grįžti į lentelės viršūnę.

Jo buvimas komandoje duoda mums nepaprastą pranašumą sportiniame lygmenyje, taip pat palaiko šį prekinį ženklą, su kuriuo Fernando jaučiasi stipriai susijęs. Mums tai yra natūralus pasirinkimas, nes Fernando su komanda ir jos gerbėjais sieja itin tvirti ryšiai.

Jo patirtis ir ryžtas leis kuo geriau išnaudoti abiejų pusių pranašumus, kad pasiektume tokį lygį, kokio reikalauja šiuolaikinė „Formulė 1“. Fernando į šią sparčiai augančią komandą atneš didelę lenktynių patirtį ir kultūrą, kuri visus sunkumus padės įveikti kartu. Jis startuos su Estebanu, kad padėtų „Renault DP World F1“ komandai kuo geriau pasiruošti 2022-ųjų sezonui.“

Fernando Alonso:

„Renault“ yra mano šeima, su kuria susijusios mano įsimintiniausios „Formulės-1“ akimirkos, apimančios du pasaulio čempiono titulus, tačiau dabar žvelgiu į priekį. Labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad grįžtu į komandą, kuri man suteikė progą mano karjeros pradžioje, o dabar suteikia man galimybę grįžti į aukščiausią lygmenį.

Mūsų ambicijos sutampa. Žiemos sezonu komandos padaryta pažanga rodo, kad 2022-ųjų sezonui numatyti tikslai yra realistiški. Dalysiuosi trasoje įgyta patirtimi su inžinieriais, mechanikais bei savo komandos nariais. Komanda siekia ir turi visas galimybes grįžti ant podiumo, aš taip pat.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)