„Kaip sako liaudis, kai vienos durys užsidaro, atsiveria kitos. Taip ir man šiemet – jau dalyvavau virtualiame Pasaulio ralio-kroso čempionato etape. Po gero pasirodymo, panašu, kad ir į kitą etapą būsiu kviečiamas. Planuoju dalyvauti ir Lietuvos kartingo čempionate o ir mano pagrindinis tikslas – Pasaulio ralio–kroso čempionatas taip pat išlieka. Todėl galų gale tikiuosi viskas pasisuks tik į gera“, – pasakojo R. Baciuška.

Lenktynininkas turi ir daugiau puikių naujienų – buvo pasirašyta ilgalaikė bendradarbiavimo sutartis su „Dynami:t“ prekės ženklo valdytojais – įmone „Volfas Engelman“. Kompanija išleido specialią „Dynami:t“ vitamininio gėrimo versiją su Roko Baciuškos atvaizdu, o dalis pelno, gauto už šio gėrimo pardavimą, bus skirta lenktynininkui remti.

„Dynami:t“ visą laiką buvo orientuotas į lenktynes ir azartą, turime savo žiedinių lenktynių komandą, bendradarbiaujam su kartingo, ralio, drifto, motokroso, žiedinių motociklų sporto atstovais. O kai Rokas pradėjo atstovauti Lietuvą aukščiausio rango lenktynėse, iš karto gimė idėja bendradarbiauti“, – sakė „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas Mantas Matukaitis.

Artimiausiuose R. Baciuškos planuose yra pirmasis Lietuvos kartingo čempionato etapas. Jis preliminariai turėtų įvykti jau labai greitai – paskutinį gegužės savaitgalį. Tai bus vienos pirmųjų lenktynių, kurias bus leista rengti Lietuvoje po karantino.

„Gal ir nepavyks dalyvauti visuose Lietuvos čempionato etapuose, juk mano pagrindinis tikslas kitas. Tačiau džiaugiuosi, kad galėsiu lenktyniauti Lietuvoje bent keliuose etapuose. Didelių tikslų sau nekeliu, nes man tai tik treniruotė, tačiau neketinu niekam nusileisti ir kaip bet kokiose varžybose, sieksiu tik aukščiausių tikslų“, – tikino R. Baciuška.

Pagrindinis lietuvio uždavinys – kuo geriau pasirodyti Pasaulio ralio-kroso čempionate, kuriame jis kartu su legendiniu Prancūzijos sportininku Guerlain Chicherit atstovaus „Unkorrupted“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)