Iš viso šiose lenktynėse Italijoje net 301 lenktynininkas varžysis keturiose kategorijose. Į „South Garda“ trasą lenktyniauti išvyko net šeši Lietuvos sportininkai: OK klasėje varžosi Kajus Šikšnelis ir su vokiška licencija lenktyniaujantis Lukas Ščerbinskas, OK „Junior“ klasėje lenktyniauja Jokūbas Bagdonavičius ir Sirvydas Šimkus, o MINI klasėje – Kipras Juršė ir Kajus Rudzevičius.

Jau vyko ir pirmosios laisvos treniruotės.

MINI klasėje, kur lenktyniauja jauniausi sportininkai, Kipras Juršė paskutiniosiose vakar dienos treniruotėse parodė 46 rezultatą iš 64 dalyvių, o Kajus Rudzevičius buvo 34-as.

Sirvydas Šimkus

OK „Junior“ klasėje tarp 84 dalyvių Sirvydas Šimkus parodė 81-ą rezultatą, o Jokūbas Bagdonavičius buvo -28-tą.

Geriausiai sekėsi Kajui Šikšneliui. Pernai jis OK „Junior“ klasėje pasiekė trečią rezultatą pasaulyje. Šiemet Kajus gavo kvietimą atstovauti gamyklinę komandą galingesnėje, OK klasėje. Vakar jis paskutinėse treniruotėse parodė 15-tą laiką.

Lukas Ščerbinskas toje pat klasėje buvo 82-as.

Kajus Šikšnelis

Tačiau visi šie rezultatai nieko nereiškia, nes tai tik laisvosios treniruotės. Tikros varžybos prasideda šiandien, kai prasidės kvalifikaciniai važiavimai. O geriausi savo klasėje paaiškės tik sekmadienį.

Lietuvių rezultatus galima sekti tiesiogiai internete, o sekmadienį finalinius važiavimus galima ir stebėti – tiesioginė transliacija internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)