Viena iš komandų – ilgamečio Dakaro ralio dalyvio Benedikto Vanago ir jo šturmano Sebastiano RozwadowskioGeneral Financing team Pitlane“. Antroji – Dakaro ralio naujokų Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno „Heston MRO Team Pitlane“.

Pastarosios komandos pavadinimas buvo laikomas paslaptyje ir kas pagrindinis komandos partneris, buvo neatskleidžiama. Visgi ekipažo turimas „Toyota Hilux Overdrive“, įsigytas iš Vaidoto Žalos, buvo perklijuotas juoda matine plėvele, kas smalsuolius paskatino kalbėti, jog galbūt šis ekipažas gali būti B. Vanago komandos dalimi.

Tokias kalbas paskatino ir tai, kad A. Paliukėnas drauge su Jonu Pipiru važiavo kaip B. Vanago komandos dalis ir klasikinio ralio čempionate Lietuvoje.

Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno komandos pavadinimas

Panašu, kad dvi komandos šiemet Dakare stebins juodos spalvos visureigiais. Tiesa, ar abi važiuos nešinos Vyčio vėliavomis bei kokio bendradarbiavimo reikėtų laukti tarp Dakaro ralio naujokų ir patyrusio lenktynių ekipažo, kol kas nėra aišku.

Šiandien B. Vanago ir S. Rozwadowskio ekipažas Prancūzijoje vykusioje spaudos konferencijoje gavo 312 startinį numerį, E. Juškausko ir A. Paliukėno komandai teko 382 startinis numeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)