„Rudenį, kada medžiai gelsta bei orai tampa vis vėsesni, džiugiai nuotaikai palaikyti kviečiame visas moteris dalyvauti nuotaikingame rudeniniame „Sonax Moterų iššūkyje“. Tai bus puiki proga ne tik pradėti ruoštis trečią kartą Palangoje vyksiančiam „108 km Moterų iššūkiui“, bet ir puiki galimybė praleisti gerai laiką su draugėmis, pasisemti geros nuotaikos bei adrenalino dozės, kuri išsklaidys visas rudenines depresijas“, – sakė iššūkio koordinatorė Jolanta Iselionienė.

Šiam iššūkiui registruotis gali visos dailiosios lyties atstovės ne jaunesnės nei 16 metų, o komandą turi sudaryti bent dvi komandos narės. Daugiausia jų gali būti 4.

Nuotaikingame „Sonax Moterų iššūkyje“ dalyvių lauks ne tik tradicinės kartingo varžybos, tačiau kiekviena komanda turės susitvarkyti ir su netikėtomis užduotimis. Dalyvės galės pasitikrinti ne tik savo vairavimo įgūdžius, bet ir kaip geba dirbti bei tvarkytis su užduotimis komandoje.

Tačiau „Sonax Moterų iššūkyje“, pasak organizatorių, svarbiausia užduotis visoms dalyvėms bus tiesiog gerai leisti laiką draugių būryje. Mat, renginio metu organizatoriai pasistengs varžymosi atmosferą sujungti su netikėtomis, linksmomis užduotimis ir visą tai paversti į gražią sekmadienio šventę, skirtą moterims.

„Visas moteris raginame ilgai nedvejoti ir registruotis, nes dalyvių skaičius yra ribotas. Tikrai pažadame geros nuotaikos ir adrenalino dozę, kurios užteks iki vasaros. O puikiai sužibėjusias komandas apdovanosime partnerio prizais“, – šypsodamasi sakė iššūkio koordinatorė.

Į „Sonax Moterų iššūkį“ registruotis galite čia. Registruojantis į iššūkį būtina nurodyti komandos pavadinimas, o renginio dieną merginos kviečiamos ir pasipuošti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją