Dar sezono pradžioje Janis tikino, kad ambicingų planų šįkart nepuoselėja, todėl į atskirus mūsiškio čempionato etapus keliaus tokiu bolidu, kurio bus labiausiai pasiilgęs ar kuris tuo metu kels mažiausiai rūpesčių. Kadangi jo dirbtuvėse paprastai būna bent 4 koviniai automobiliai – nuo BMW iki savadarbio „Mitsubishi Mirage“ – sprendimas dažnai priimamas paskutinę akimirką. Socialiniuose tinkluose pasklidus žiniai, kad J. Vorobjovs su šturmanu Ivo Pūkiu pasirodys Lietuvos ralio čempionato finale, pastarasis klausimas taip pat liko atviras.

„Suprantu, kad liko mažiau nei savaitė iki starto, ir kad reiktų truputį prasimankštinti geležį, tačiau šįkart iš tiesų nežinau, su kuo keliausiu į Lietuvą. Norėčiau startuoti su „Mitsubishi Mirage“, bet jis vis dar išardytas. Alternatyvus planas startuoti su senuoju „Mitsubishi EVO VIII“, bet jis kol kas taip pat nėra paruoštas varžyboms. Dar vienas variantas – „Mitsubishi EVO X“, šiuo metu taip pat esanti mechanikų rankose. Žodžiu, eilinį kartą nustebinsim patys save“, – juokavo J. Vorobjovs.

Kita vertus, net važiuodamas bulvių tarkavimo mašina, Janis sugeba sukurti konkurenciją kiekvienų lenktynių favoritams. Jau dabar galima pasidžiaugti, kad sportinė „Rally Classic“ intriga šiais metais bus verta finalo vardo.

Finalinio šių metų Lietuvos ralio čempionato etapo veiksmas prasidės spalio 4 dieną sportininkų susipažinimu su greičio ruožais ir apšilimu testiniame greičio ruože. Oficialus „Rally Classic“ startas bus duotas šeštadienio, spalio 5-osios, rytą Lazdijų centre, o nugalėtojai pagerbti apie 21 val. Druskininkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją