Pavasarį nerimo diskusijos dėl tolimesnio „kamanės“ likimo. Socialiniuose tinkluose gerbėjai dalinosi mintimis ir spėjimais, kas gali tapti naujais „Agrorodeo“ komandos automobilio savininkais. Vis tik birželį paaiškėjo, kad komandos „Hilux Overdrive“ lieka Lietuvoje, o šalis kitų metų Dakare turės dar vieną komandą.

Edvinas Juškauskas ir Aisvydas Paliukėnas bus būtent tas duetas, kurie papildys lietuvių gretas Dakaro ralio trasose.

Na, o štai, Vaidotas Žala patvirtino, kad naujas automobilis jau yra, tačiau nei automobilio gamintojo, nei modelio, kol kas lenktynininkas neišdavė. Sportininkas teigė, jog įsigijus automobilį reikia atlikti dar daug procedūrų, tačiau jau visai netrukus bus galima apie naują komandos automobilį kalbėti garsiai.

V. Žala patikino, kad jau rugsėjo mėnesį bus surengtas oficialus automobilio pristatymas, kada ir paaiškės, ar komanda pasitikėjo tuo pačiu gamintoju ir rinkosi tik atnaujintą modelį, ar vis tik „Agrorodeo“ garažą papildė kito gamintojo Dakaro bolidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)