Tarp patyrusių kėbulinių automboilių lenktynių specialistų Batrakso ir Rodes į pergalę dėl greičiausiai įveikto rato kėsinsis ir antrojo etapo nugalėtojas Raimonds Tihonovs. Jis taip pat vairuoja stipriai modifikuotą, 700 AG pasiekiantį „Nissan 200SX“ automobilį.

Įvairiausiose klasėse žiūrovai galės pamatyti dugiau nei pusšimtį įvairiausių sportiškų automobilių, kurių vairuotojai bandys kaip įmanoma greičiau įveikti klastingą 3,6 km ilgio Bikerniekų trasos ratą. Nuo klasikinių BMW M serijos modelių ir Japonijos automobilių pramonės legendų „Mitsubishi Lancer EVO“ ir „Subaru Impreza“ iki pačių naujausių ir galingiausių modifikacijų „Porsche“ modelių.

„Baltic Time Attack Series“ sezone iš viso numatyti keturi etapai. Du Bikerniekų trasoje ir du – Estijoje, šalia Pernu miesto esančioje itin modernioje „Auto24 Ring“ trasoje. Šį savaitgalį, liepos 28 dieną lenktynių serijos dalyviai antrą kartą varžysis Bikerniekuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją