Komanda į lenktynes atsivežė du automobilius, kurių vienas – „Chevrolet Corvette“ – patyrė avariją per penktadienio treniruotes.

Kas konkrečiai nutiko, kol kas nėra aišku. Matyti, kad automobilis trasoje apsisuko ir atsitrenkė į atitvarus. Netrukus jis buvo nugabentas komandos mechanikams.

Kaip pavyko išsiaiškinti DELFI, komandos mechanikų vadovas Mindaugas Grigaitis akcentavo, kad dar bandoma įvertinti padarytą žalą ir visus automobilio pažeidimus.

„Jų nemažai ir priekinėje važiuoklėje, dar daugiau – gale. Bet kol kas viskas atrodo suremontuojama“, – kalbėjo M. Grigaitis.

Komanda pažadėjo patikslinti, ar pavyks sugrįžti į lenktynes, mat nepaisant to, kad apgadinimai gali būti ir ne patys rimčiausi, „Corvette“ nėra itin dažnas modelis ir jam reikalingų dalių gali būti gauti nelengva.

Kaip sakė komanda, šią akimirka jų „Corvette“ reikia priekinio traverso, ar tokį pavyks gauti – sunku pasakyti. Tad gali būti, jog komandai teks startuoti lenktynėse tik su vienu automobiliu.

Kaip DELFI pasakojo Karolis Gedgaudas, tuo metu sėdėjęs prie „Corvette“ vairo, avarija įvyko tada, kai jau buvo parodytos žalios vėliavos, reiškiančios, kad galima akceleruoti. Tačiau kitos komandos narys nepamatė greitėjančio „Chevrolet Corvette“ ir šį bevingiuodamas ir besišildydamas padangas užkabino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)