Vienas tokių didžiojo maratono palydovų – televizijos ir pramogų pasaulio žvaigždžių drago lenktynės, trunkančios labai trumpai, tačiau paliekančios ženklų pėdsaką ne tik jų dalyviams.

Tik pasibaigus ketvirtadienio treniruočių sesijai lenktynių miestelyje jau šurmuliavo žinomi žmonės, vasarinę aprangą pakeitę lenktyniniais kombinezonais ir pasirengę susirungti žvaigždžių lenktynėse.

Virtuvės šefas ir kulinarinių TV laidų vedėjas Gian Luca Demarko, aktorė Žiedūnė Mardosaitė, buvusi krepšininkė, laidos apie krepšinį „Žalgirio TV“ vedėja Dalia Belickaitė, „TV pagalbos“ atstovas Paulius Morkūnas, „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Vaidas Leliuga ir kiti žinomi žmonės niekada neslėpė, jog mėgsta automobilių sportą, o automobilių traukos varžybos – bene idealiausia proga per trumpą laiką gauti didžiulę dozę adrenalino.

Ypač atsisėdus prie greito „Kia Ceed“ vairo.

Tačiau šįkart nutiko taip, kaip to dar niekad nėra buvę šiose lenktynėse.

Teisę rungtis šių varžybų finale iškovojo D. Belickaitė, V. Leliuga ir P. Morkūnas, o varžydamiesi tarpusavyje jie iškovojo po pergalę.

Kadangi iš šio trejeto persvaros nepavyko įgyti niekam, šių metų žvaigždžių lenktynių „#suTV6pramogauk KITAIP“ laimėtojais paskelbtas šis trejetas.

„Nugalėjo draugystė“, – patenkinti tokiu arbitrų verdiktu skirstėsi laimėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją