„Street“ klasėje kova nebuvo lengva. Santykius porinių važiavimų pabaigoje liko aiškintis Simonas Vilčinskas, Simonas Ivanovas, Raimondas Žemaitaitis ir ir Salvijus Budrys.

Finalinėje kovoje susikovė du Simonai - „Voverė Drift Team“ lyderis Simonas Vilčinkas ir „YouTube“ platformoje vaizdo įrašus kanalui „Krebždesys“ kuriantis ir milžinišką gerbėjų būrį užsiauginęs Simonas Ivanovas.

Po teisėjų verdikto, finalinis „Street“ klasės ketvertas išsidėliojo štai taip:

  1. Simonas Vilčinskas
  2. Simonas Ivanovas
  3. Raimondas Žemaitaitis
  4. Salvijus Budrys

Ne ką įdomesnė kova buvo „Semi PRO“ klasėje, kurios dalyviai ne tik valdo didesnes arklių kaimenes turinčius bolidus, bet Klaipėdos autodrome gavo važiuoti ir sudėtingesne trasa.

Čia į geriausiųjų ketvertuką pavyko įsiveržti ir vienam svečiui iš Latvijos. Po porinių važiavimų galutinis geriausiųjų ketvertas atrodė taip:

  1. Deividas Taraskevičius
  2. Paulius Kubilius
  3. Ignas Klimavičius
  4. Andris Liparts

Kaip pasakojo Linas Ramoška, „Automotive.lt Drift Camp“ dalyvauti panoro daugiau nei 80 „Street“ ir „Semi PRO“ lygų sportininkų. Tačiau trasoje iššūkius atlaikė ne visi.

Aukų pareikalavo betono blokai. Pirmiausia skaudžią avariją dar treniruočių metu patyrė Sandra Žilienė. Jos BMW ne tik apsilamdė į atitvarus – automobiliui po smūgio išlūžo priekinis ratas.

Nesklandumų buvo ir prasidėjus poriniams važiavimams. Štai Laurynas Skrickis kaip reikiant aplamdė savo BMW. Automobilis atsitrenkė ir į atitvarus, buvo apgadinta jo važiuoklė, lūžo ratlankis ir t.t.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją