Dar viena naujiena – keičiasi ekipažo sudėtis. Dėl netinkamos datos, aukštais sūkiais įpratusios dirbti „General Financing team Pitlane“ komandos šturmaną Sebastianą Rozwadowskį Estijoje pakeis Mindaugas Čepulis, lietuviams puikiai žinomas iš klasikinio ralio disciplinos. Akylesni pamena, jog 2018 metais M. Čepulis jau buvo suvienijęs jėgas su B. Vanagu iki pat pastarojo pasitraukimo iš klasikinio ralio.

B. Vanagas su M. Čepuliu yra dalyvavę „Shell Helix Rally Estonia“ anksčiau, tačiau su kitu bolidu ir kitame amplua. Šiemet abiejų sportininkų laukia naujovės – „nulinio“ ekipažo pareigos (rūpintis sauga ir tikrinti trasas) bei klasikinio ralio trasų išmėginimas su „cross-coutry“ tipo automobiliu. B. Vanagas Estijos ralyje šiemet dalyvaus penktą kartą.

„Shell Helix Rally Estonia“ – didžiausias ir prestižiškiausias Baltijos šalyse ralis, pretenduojantis tapti pilnaverčiu WRC etapu. Renginyje dalyvauja visame pasaulyje žinomi lenktyniniai bei gamyklinės komandos, tokios kaip „Toyota GAZOO Racing WRT“, „Citroën Total WRT“, „Hyundai Motorsport N“, „M-Sport Ford World Rally Team“ ir t. t. „Rally Estonia“ vyks liepos 12–14 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)