17-ą vietą absoliučioje įskaitoje, 2-ą poziciją L9 klasėje bei 2-ąją vietą „BMW Cup“ įskaitoje užėmusio ekipažo pilotas R. Šeinauskas pasakojo, kad ralio Kelmėje metu teko prisiminti važiavimo ant žvyro įgūdžius, mat paskutinį kartą duetas lenktyniavo „Winter Rally“ varžybose ant sniego bei ledo, o žvyro ragavo tik prieš porą metų. Beje, šįsyk komanda nevisiškai pataikė ir su automobilio nustatymais, tad Kelmėje rodyti maksimalų tempą buvo sudėtinga.

„Kelmėje automobilis lyg ir veikė gerai, viskas buvo gerai. Nesąmonių ir problemų neprisidarėme, bet pajutome, kad nepavyksta taip važiuoti, nesisuka taip motoras, kaip norime. Konkrečiai tai netiko reduktoriaus perdavimas. Po varžybų išanalizavome ir supratome, kas mums netiko, tačiau varžybų metu to pakeisti negalėjome. Tokių detalių į varžybas tiesiog nesivežame. Iki Mikolaikų tai išspręsime ir būsime greitesni“, – sakė lenktynininkas.

„BMW Cup“ klasės ambasadoriais vadinamus R. Šeinauską ir R. Krikščiūnaitę šiame ralyje aplenkė šeimyninis Justo ir Tito Simaškų duetas. Ir tai, beje, yra pirmasis kartas „BMW Cup“ klasėje, kai pirmąją vietą iškovoja ne „RR Team“, o kitas ekipažas. Tačiau R. Šeinauskas sakė, kad dėl iškovotos antrosios vietos visai neliūdi, mat broliai Simaškos pergalę iškovojo būtent „RR Team“ dirbtuvėse gamintu BMW automobiliu.

„Jų pergalė skamba kaip iššūkis, kad „RR Team“ komandą galima nugalėti, bet „RR Team“ pagamintos automobiliai vis tiek laimi. Pagaminome tiesioginiams konkurentams gerą bolidą. Broliai po finišo padėkojo mūsų mechanikams už gerą automobilį. Tas labai džiugina ir puošia tiek santykius, tiek visą ralio virtuvę“, - įspūdžius pasakojo Renaldas Šeinauskas.

Lenktynininkas pasidžiaugė, kad „RR Team“ ekipažo atstovaujama įskaita „BMW Cup“ ir toliau sparčiai populiarėja. Kelmėje čia buvo užsiregistravę 8, o startavo 7 dalyviai, kurie visi ir pasiekė finišą. R. Šeinauskas viliasi, kad greit šis skaičius pasieks dešimt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją