„Ši naujiena gal nėra per daug didelė, tačiau mums svarbi“ – kalbėjo B. Vanagas, dar stovėdamas prie uždengto automobilio.

„Mes šiek tiek keičiame savo išvaizdą ir ne, mes nebūsime balti. Po savaitės mes startuojame „Italian Baja“ ir čia važiuosime tuo pačiu mūsų „Hilux“, – sakė lenktynininkas, pristatydamas spalvą pakeitusį bolidą.

Tokie pokyčiai, sako B. Vanagas, nutiko dėl to, kad pagrindinis komandos partneris „General Financing“, su kuriuo komanda dirba devynerius metus, keičia identitetą, o prie jo prisitaikė ir komanda.

Gyvoje transliacijoje B. Vanagas pasakojo, kad šitaip jie važiuos dvejas lenktynes. Visgi vėliau komanda turėtų grįžti prie jiems įprastos, juodos, spalvos.

Benediktas Vanagas atnaujino savo Dakaro bolidą

Komandos bolidas išklijuotas matine raudona plėvele, o partnerių logotipai liko baltos spalvos. Išliko ir Lietuvos bei Lenkijos vėliavomis papuoštas stogas. Vytis ant automobilio šono – sidabrinės spalvos.

Be to, išdavė lenktynininkas, Italijos Baja jis startuos jau su Sebastianu Rozwadowskiu. Iki šiol šturmanas iš Lenkijos mėgavosi tėvystės atostogomis, o jį pirmuose etapuose laikinai pavadavo kolega Bartek Boba.

Šiuo metu B. Vanagas bendroje Pasaulio taurės įskaitoje užima ketvirtą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)