Ne vienas prisipažino, kad kilti į kalną – ne tokia ir lengva užduotis. Reikia galios, reikia greičio, o dažnam „Semi PRO“ lygos šonaslydininkui, įpratusiam prie mažesnių, vadinamųjų „antros pavaros“ trasų, slysti šonu automobiliui važiuojant 100-120 km/val. greičiu, nebuvo drąsu.

Netgi tiems, kurie rungiasi stipresnėje, PRO, lygoje, čia buvo ką veikti. Per dvi dienas lūžo ne vieno automobilio ratai ir važiuoklės, į atitvarus apsilamdė buferiai, o kai kurių mechanikams teko sutelkti visas jėgas, kad drifteris dar pajėgtų išvažiuoti į trasą.

Nepaisant to, akimirkų, privertusių visus žiūrovus atsistoti, aikčioti, ploti netrūko. Ne vieną sužavėjo atkakli „Semi PRO“ ir PRO lygų pilotų kova, ne kartą nuskambėję teisėjų prašymai pakartoti važiavimus, mat priešininkai buvo lygiaverčiai.

„Semi PRO“ lygoje pergalę pelnė Simonas Vilčinskas, „Voverė drift“ komandos pilotas. PRO lygoje ant pirmosios vietos pakylos lipo Benediktas Čirba, rungtyniaujantis ir Europos drifto čempionate.

Pateikiame jums įspūdingiausių drifto renginio akimirkų galeriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)