„GC Kompetition“ komandą įkūrė žinomas lenktynininkas iš Prancūzijos Guerlain Chicherit, o „Renault Megane RSRX“ automobilį tobulino Didžiosios Britanijos kompanija „Prodrive“.

Šiuo metu čempionate du tokius automobilius vairuoja švedas Antonas Marklundas ir komandos savininkas Guerlain Chicherit. Be to, komanda turi dar du „Renault Clio R.S. RX“, kurie dalyvauja kaip „GCK Academy“ komanda. Šiuos du automobilius vairuoja iš RX2 klasės į galingiausią kategoriją perėję lenktynininkai – belgas Guillaume de Ridder ir prancūzas Cyril Raymond.

Rokas Baciuška šį sezoną pradėjo lietuviškoje „ESmotorsport“ komandoje, tačiau po pirmų dviejų etapų komandos ir lenktynininko keliai išsiskyrė. Praradęs galimybę dalyvauti Belgijos ir Didžiosios Britanijos etapuose, Rokas Baciuška greitai gavo pasiūlymą iš GCK komandos ir sukirto rankomis.

Rokas Baciuška pasirašė sutartį su nauja komanda "GC Kompetition"

„Mes esame labai laimingi, kad savo gretose turėsime vieną talentingiausių ir patį jauniausią Pasaulio čempionato dalyvį. Rokas mums paliko puikų įspūdį per pirmus du etapus ir mes esame tikri jo galimybėmis. Bus labai įdomu pamatyti jį trasoje ginant mūsų komandos spalvas“, – sakė GCK komandos savininkas Guerlain Chicherit.

„Nesitikėjau, kad gausiu pasiūlymą iš vienos stipriausių komandų visame čempionate. Belgijos etape prie mūsų priėjo šios komandos vyriausias inžinierius ir paprašė susisiekti su GCK komandos savininku. Po dviejų savaičių pokalbių šiandien esu labai laimingas, nes jau nuo kitų lenktynių grįšiu į trasą ir toliau eisiu savo svajonės link – kovoti su stipriausiais pasaulyje“, – sakė Rokas Baciuška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)