Pirmajame etape A. Gelažninkas finišavo ketvirtas, distanciją įveikęs per 3 val. 23 min. 43 sek. Greičiausias starte buvo Thorstenas Kaiseris (3:05:10).

Antrąją dieną Arūnas parodė savo galimybes ir buvo greičiausias tarp visų „Pro“ klasės dalyvių. Kaunietis distancijoje sugaišo 4 valandas ir 4 minutes, bei artimiausią varžovą aplenkė daugiau nei 12 minučių.

„Buvo tikrai sunki diena, o dažniausia antrojo etapo tema tarp dalyvių - jūros liga, kuri neaplenkė daugelio. Na, bet buvo verta, rezultatu esu patenkintas“, - po finišo teigė A. Gelažninkas.

Antrajame etape raktikaulio traumą patyrė pirmojo etapo nugalėtojas T. Kaiseris.

Bendroje įskaitoje po dviejų etapų Arūnas pakilo į antrąją vietą, puspenktos minutės nusileisdamas tik Dominique'ui Robinui.

„Trečiajame etape laukia net 260 km greičio ruožas. Pasak organizatorių, trasoje užtruksime 4-6 val. Pirmoji dalis bus greita ir gana atviruose plotuose. Antroji dalis- aukščiausios iki šiol buvusios kopos, aukščiausios Alžyre, 80 km vien smėlio. Trečioji dalis- greičiausia, lėksime tiesiai į finišą. Laukia dar 5 dienos, todėl esu pilnai susikaupęs ir nusiteikęs kovoti“, - prieš trečiąjį etapą kalbėjo Arūnas.

„Tuareg Rallye“ Sacharos dykumoje sportininkams teks įveikti apie 2000 km distanciją.

Be A. Gelažninko, Alžyre startavo Andrius Liškus, Aidas Bubinas (iš varžybų pasitraukė), Irmantas Bražiūnas ir Arūnas Nečiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)