„Neeilinė naujiena. Gausime geros starto pozicijos privalumą, bet visada būsime po padidinamuoju stiklu, - sakė lenktynininkas. - Pavyzdžiui, Dubajuje galėsime naudoti tik 8 padangas, kai kitiems dalyviams jų kiekis nėra ribotas.“

Nepaisant to, B. Vanagui „Fia Priority Driver“ statusas suteiktas iki pat 2021 m. pabaigos. Ir, akcentavo lenktynininkas, lietuviai „Cross Country“ čempionato prioritetinių vairuotojų sąraše dar nėra buvę.

Bajos Dubajuje etapas organizuojamas kovo 7-9 dienomis. B. Vanago bolidas, su kuriuo lenktynininkas iškovojo trečiąją vietą Rusijos bajos etape absoliučioje įskaitoje, į Dubajų buvo atskraidintas lėktuvu, mat kitaip sportininkas galėjo nespėti laiku.

Jau žinoma, kad lietuvių „General Financing team Pitlane“ komanda gavo 305 startinį numerį. Tai reiškia, kad Dubajuje į trasą B. Vanagas išvažiuos būdamas penktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)