Arūnas Gečiauskas, Tadas Petronis, Gytis Vaitulionis, Vytas Bilinskas, Dominykas Veršinskas, Edvinas Einikis – visi šie vardai neretai skelbiami kviečiant prie nugalėtojų pakylos, visi šie vardai reiškia kokybišką konkurenciją.

Prie jų galime pridėti daugkartinį Lietuvos drifto karalių Andrių Vasiliauską, ralio čempionato dalyvį Deividą Gezevičių, nenugalimą slalomo dievą Vytį Pauliukonį ir to užteks, kad šios varžybos taptų įdomiomis.

Tokia žinomų pavardžių gausa taip pat puikiai parodo, jog profesionalai renkasi šią seriją savo formai palaikyti, o tai jau iš savęs yra įvertinimas ir atsakomybė organizatoriams, tačiau ketvirtąjį sezoną pradedantys „Tėvas Racing“ vyrai šių iššūkių nesibaido.

„Savaitgalį sprinto trasoje susirungs apie 160 dalyvių, slalome dar septynios dešimtys. Taip pat veiks pernai dienos šviesą išvydęs „Super-Slalomas“, kuris, padedant slalomo guru Edvinui Sabaliui, yra savotiška slalomo mokykla – kiek nori, tiek važiuoji, o kaip tai atlikti geriau visada sužinosi iš Edvino. Taip, to pačio Edvino, kuris savarankiškai su klasikine „Audi“ nuvažiavo iki Japonijos jūros ir atgal, tad galima spėti, kad apie vairavimą jis šį tą žino“, – šypsosi renginio organizatorius Andrius Gelžinis.

Tiek A. Gelžinis, tiek kitas Gelžinių lenktyninės dinastijos atstovas, bei daugkartinis 1006 kilometrų lenktynių prizininkas Ignas Gelžinis, visą sekmadienį praleis Kačerginėje: tiesa, kol A. Gelžinis rūpinsis sklandžia varžybų eiga, I. Gelžinis jau trečią sezoną iš eilės imsis „Lesta Sprint Taxi“ ir padės visiems norintiems susipažinti su „Nemuno žiedo“ trasa iš arčiau. Pažintis bus trumpa ir greita – nieko kito iš Igno tikėtis nebūtų galima, nepaisant to – įspūdžiai išliks ilgam.

Be jau minėtų pramogų ir veiklų, savo vietą trasoje atras ir jau antrus metus populiarėjanti „Suzuki taurė“. Tai savotiškos mono–klasės varžybos, kur tą pačią slalomo trasą visi dalyviai įvaldo vienodais „Suzuki Swift“ automobiliais. Trasa, automobilis, degalai, padangos – visa tai jau paruošta. Belieka susipažinti su schema ir įveikti dar dvi dešimtis konkurentų.

Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, šių metų sezoną sudarys 6 varžybos. Veiksmas šį sekmadienį trasoje prasidės nuo 8:30 val. ryte ir truks iki pat sutemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją